lauantai 25. lokakuuta 2014

Kuvapainotteista päivitystä

Viime viikolla Kipi pääsi leikkimään pitkästä aikaa Vilin kanssa. Se leikkii yhä mielellään Vilin ja Repen kanssa, vaikka nekin ovat uroksia ja Repe lisäksi samanikäinenkin. Mutta se onkin tuntenut ne jo ennen tätä nykyistä vaihetta, jossa sen suhde muihin koiriin on muuttunut, se ei enää automaattisesti ajattele kaikkia leikkikavereinaan. Kuten vaikkapa omaa veljeään, jota se ei ollut tavannut pentuaikojen jälkeen...Vilin kanssa sillä synkkaa hyvin, mutta ei se kyllä oikein ymmärrä, miksi Vili räkyttää paljon leikkiessäänkin.



Repenkin kanssa Kipi on leikkinyt monta kertaa viime aikoina, mutta niistä ottamani leikkikuvat ovat laadultaan vieläkin huonompia kuin nuo ylläolevat, joten laitan tähän kuvan niiden yhteisestä paikkamakuutreenistä ja kaverikuvan (eikä niidenkään kuvanlaatu toki mikään huima ole...). On hieman erilainen paikkamakuutyyli näillä pojilla!



Tässä kuussa on tullut otettua läjäpäin ulkoilukuvia, joten lisätään niitäkin tänne vielä. Nämä kuvathan ovat jo ihan nostalgisia, vaikka ovat niinkin tuoreita, mutta eipä puissa enää paljon lehtiä ole jäljellä.





Edellinen kuva on Kokkokalliolta, josta oli huima pudotus alas, joten siksipä Kipillä on kuvassakin varmuuden vuoksi valjaat ja hihna päällään. Sen liikkuminen on kyllä järkevämpää kuin aiemmin ja se osaa vauhdissakin katsoa mihin astuu, mutta ihan täysin en silti siihen luota. Aikamoinen huimapää se kuitenkin on. Pari päivää sitten se juoksi täysiä alas töyrästä ja siinä polulla töyrään alla seisoi poikittain Snoopy. No ei Kipi toki päin juossut, muttei kiertänytkään, vaan hyppäsi sulavasti ja edelleen täydestä vauhdista Snoopyn yli. Eräänä päivänä kävin nostamassa tämän wannabe-vuorikiipeilijän pois tiskialtaasta. Sieltä käsin on nimittäin kätevä syödä viereiseltä tasolta kissojen ruokia. Yritteliäs ja ketterä nuori mies ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti