torstai 21. toukokuuta 2015

BH-kokeessa

Eilisiltana osallistuimme Vinskin kanssa BH-kokeeseen Nummelassa. Siksipä olisin halunnut yhden kerran treenata sitä henkilöryhmääkin ennen koetta, mutta treenin peruuntumisesta johtuen mentiin nyt sitten treenaamatta. No, eihän se nyt täysin uusi juttu Vinskille ole tietenkään, on sitä joskus aiemmin jonkun kerran treenattu. Kaupunkiosuutta emme myöskään mitenkään erikseen treenanneet ennen koetta, luotin siihen, että meneehän se ilmankin.

Kokeessa oli leppoisa ilmapiiri, mukavaa juttuseuraa ja sää kohdillaan. Tuomarin lisäksi paikalla oli harjoitusarvostelija, minkä takia aikaa kului huomattavasti tavallista enemmän. Meidän tottisvuoro koitti toisessa parissa, ja siinä kentälle menoa odottaessa tuntui edellisen parin arvostelu kestävän ikuisuuden. Sitten vielä kentällä jouduimme odottamaan pitkään ilmoittautumaan pääsyä, kun tuomari ja harjoitusarvostelija neuvottelivat.

Vinskin pariksi sattui kokeen ainoa sakemanni, joka kylläkin oli rauhallinen tapaus ja välinpitämätön Vinskiä kohtaan, samoin kuin Vinski sitä. Pitkä odottelu ilmeisesti vaikutti Vinskiin sen verran, että se tuomarille ilmoittautumisessa hypähti pari kertaa kainalooni, hups. Tuomaria kätellessäni se sentään pysyi perusasennossa.

Vinski suoritti liikkeet ensin ja saku meni paikkamakuuseen. Ensin kytkettynä seuraaminen, joka oli skarppia, vain käännöksissä oli jotain pientä väljyyttä. Henkilöryhmään mennessä Vinski hieman vilkaisi ensimmäistä henkilöä, mutta muuten taisi pysyä hyvin kontaktissa. Joten emme joutuneet perikatoon treenin puutteesta huolimatta :) Arvosana kytkettynä seuraamisesta erittäin hyvä.

Vapaana seuraaminen meni samaan tapaan skarpisti, mutta taaas jossain käännöksessä väljyyttä. Henkilöryhmään uudestaan mentäessä en tajunnut odottaa tuomarin lupaa. Arvosana erittäin hyvä.

Liikkeestä istuminen oli sujuva, minä kuulemma olin jotenkin viivytellyt koiran jättämistä, vaikken itse sellaista huomannut. Arvosana erittäin hyvä.

Liikkeestä maahanmenossa ja luoksetulossa oli valmistavassa osassa jotain väljyyttä. Maahanmeno hyvä, tuli luokse Vinskiksi hyvää vauhtia ja tuomarinkin mukaan reippaasti, perusasento hieman vino. Arvosana erittäin hyvä.

Paikkamakuussa ei huomauttamista, arvosana erinomainen.

Vinski oli hyvässä vireessä koko suorituksen ajan. Luoksetulo ilahdutti minua erityisesti. Käännöksien väljyydessä meillä on muutenkin ollut vähän ongelmaa. Mutta kiva ja reipas kokonaisuus Vinskiltä <3

Kaupunkiosuuden suoritimme Prisman parkkiksella. Vinski on aina kulkenut ongelmattomasti ihmisten ilmoilla (kuten myös koirien;), eikä tehnyt nyt mitään poikkeusta, joten myös kaupunkiosuus meni hyväksytysti läpi ja BH-titteli tuli saavutettua :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti