sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Treeniä ja leikkiä

Perjantaina pääsimme häiriköimään Hessu-bc:n treenejä Veikkolan halliin. Vinski pääsi treenaamaan ensin. Se oli heti hyvässä vireessä ja seurasi hienosti. Merkille meni myös varsin hyvin. Sitten otettiin hyppynoutoa metallikapulalla niin, että heitin kapulan vinoon. Hyppäsi hyvät menohypyt ja nouti hyvin, muttei suorittanut paluuhyppyä kertaakaan, vaikka yritin jelppiä. Lopulta heitin kapulan suosiolla keskemmälle ja johan onnistui. Tässä kohtaa olisi ollut ihan turha jäädä hinkuttamaan asiaa sen enempää, vaikkei este korkea ollutkaan. Sitten yritettiin ruutuun lähetystä pelkällä virityksellä, mutta Vinski hakeutui sen sijaan treenikassin viereen. Vein sitten ruutuun targetin ja nyt meni sinne hyvin. Tunnariakin kokeiltiin ja se oli varma suoritus. Parit kaket vielä ja nekin ok.

Sitten olikin Kipin vuoro päästä halliin. Se haukkui nähdessään Hessun, mutta lopetti aika nopeasti. Kävelimme sitten vähän tutustumassa halliin. Kipi oli kovin kiinnostunut Hessun treenaamisesta ja ihan lensi hihnassa silkasta innosta. Kaivoin namit esiin ja otettiin vähän kontakti- ja seuruutreeniä, ihan hyvin keskittyi. Leikitin Kipiä myös ja otin sillä luoksetuloja parin metrin matkalta. Ja pitihän ruutua sen verran kokeilla, että vein sinne pallon ja lähetin Kipin ruutuun, ja menihän se sinne. Lopuksi Kipi sai myös harjoitella kyljelleen rauhoittumista hallissa. Hieno homma, että se pystyi keskittymään häiriössä, vaikka ensin näytti, että riekkumiseksi menee.

Jippo ja Snoopykin pääsivät pikaisesti treenaamaan ja innolla ne sen tekivätkin.

Eilen ja tänään on Kipi päässyt taas leikkimään Repen kanssa. Repe on otteissaan välillä aika tulinen ja terrierimäinen, mutta Kipi osaa pitää puoliaan eikä ota itseensä. Leikin lomassa pennut aina välillä käyvät omilla tutkimusmatkoillaan. Kipi kulkee itsenäisesti laajalla säteellä ja on hyvin kiinnostunut kaikenlaisista hajuista.

Tänään treenasimme omalla pihalla lyhyesti. Vähän tottista kaikilla ja sitten saivat etsiä palloa maastosta. Kipi sai etsiä pallon kahdesti ja hyvin se käytti nenää ja löysi pallon, muttei tuonut palloa minulle. Noutoa se ei vielä ollenkaan osaa. Se kantaa kyllä esineitä ja kehun sitä siitä, eiköhän se noutokin siitä joskus.

Ja sitten taas niitä kuvia.Repe ihailee maisemaa
Kipi tsekkaa josko Pirjolta saisi namia
Nenä vie Kipiä


Sitten muutama otos Pirjon kamerasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti